Hinaus- ja tiepalveluapua saat Tornion seudulla nopeasti Hinaus-Hartikaisen kokeneilta ammattilaisilta. Jos esimerkiksi rengas puhkeaa, akku tyhjenee, ajoneuvoon tulee tekninen vika tai auton avaimet joutuvat hukkaan, matkanteko loppuu väistämättä lyhyeen. Silloin soitto meille pelastaa tilanteen.

Juhannusviikonloppuna Torniojoella lohestamassa. Muuten lähes täydellistä, mutta veneessä auton avaimet tippuivat avoimesta taskusta jokeen – ja sinne menivät. Ollaan kaukana kotoa, kun taas vara-avaimet ovat tietysti kaukana kotona. Mitenkäs sen paluumatkan laita…?

Kun vahinko sattuu kohdalle, se tulee yleensä ilmoittamatta ja omalta kannalta pahimpaan mahdolliseen saumaan: Ollaan jossain kaukana tien päällä auto täynnä tavaraa ja myös hyvän matkan päässä lähimmästä huoltamosta tai korjaamosta. On myöhäinen kellonaika, viikonloppu tai sellainen aika vuodesta, jolloin koko Suomi on hiljentynyt pyhien viettoon.

Hinaukset Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Tornion toimipisteessä Hinaus-Hartikaisen monipuoliset hinaus- ja tiepalvelut päivystävät 24 h Kemi-Tornion alueella.

Hinaus-Hartikaisen monipuoliset tiepalvelut toimivat vuorokauden- ja vuodenaikaan katsomatta – luonnollisesti myös juhannuksena, jouluna ja muina juhlapyhinä. Me olemme lähtövalmiina aina: päivystämme vuoronkauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Käytössämme on moneen eri tarkoitukseen soveltuvaa hinaus- ja nostokalustoa, joilla pystymme avustamaan kaikenkokoisia ajoneuvoja. Pelastamme pulasta niin henkilöautot, moottoripyörät kuin pakettiautotkin.

 

Autoliitto

Yhteistyössä Autoliiton kanssa

Muistathan, että Autoliiton Plus-jäsenyys oikeuttaa sinut monipuolisiin jäsenetuihin? Esimerkiksi matkanjatkamispalvelut ovat Plus-jäsenille ilmaisia, ja lisäksi uudesta akusta saa 15 %:n alennuksen.

Ja kun haluat tarkistaa, millaiset vakuutusehdot sinulla on ajoneuvoosi ja kattaako kaskovakuutus esimerkiksi hinaus- ja tiepalvelukulut, laita meidät asialle. Voimme selvittää ehdot puolestasi, sillä teemme tiivistä yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hinaus- ja tiepalvelumme Tornion alueella ovat tavoitettavissa 24 h päivystysnumerosta 0400 383 633. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset jotain oheisista palveluistamme:

  • Kevyen kaluston hinaukset
  • Hinausten välittäminen
  • 24 h sijaisautopalvelu
  • Akkujen testaaminen ja vaihto tarvittaessa uuteen
  • Lukittujen autojen ovien avaukset
  • Hinaukset parkkitaloista tai muista hankalista paikoista
  • Romuautojen nouto ja kierrätys
  • Siirtotyöt pyörä-, harja- ja kaivinkoneille sekä muille työkoneille iltaisin ja viikonloppuisin

Tornion toimipisteen toimialue

Kemi-Tornion ja Meri-Lapin alueella tulemme avuksesi kaikilla seudun paikkakunnilla, niin isoilla kuin pienillä:

Aapajärvi – Aapajoki – Alavojakkala – Arpela – Kaakamo – Kantojärvi  – Karunki – Kemi – Keminmaa – Könölä – Korpikylä – Kourilehto – Kukkola – Laivaniemi – Liakka – Palovaara – Ruottala –  Sattajärvi – Simo – Tervola – Yliliakka – Ylitornio – Ylivojakkala

Millaista apua sinä tarvitset? Ota meihin yhteyttä ja tulemme luoksesi viivyttelemättä.

Soita Tornion 24 h -päivystysnumeroomme