Hinaus- ja tiepalveluapua saat Tornion seudulla nopeasti Hinaus-Hartikaisen kokeneilta ammattilaisilta. Jos esimerkiksi rengas puhkeaa, akku tyhjenee, ajoneuvoon tulee tekninen vika tai auton avaimet joutuvat hukkaan, matkanteko loppuu väistämättä lyhyeen. Silloin soitto meille pelastaa tilanteen.

Juhannusviikonloppuna Torniojoella lohestamassa. Muuten lähes täydellistä, mutta veneessä auton avaimet tippuivat avoimesta taskusta jokeen – ja sinne menivät. Ollaan kaukana kotoa, kun taas vara-avaimet ovat tietysti kaukana kotona. Mitenkäs sen paluumatkan laita…?

Kun vahinko sattuu kohdalle, se tulee yleensä ilmoittamatta ja omalta kannalta pahimpaan mahdolliseen saumaan: Ollaan jossain kaukana tien päällä auto täynnä tavaraa ja myös hyvän matkan päässä lähimmästä huoltamosta tai korjaamosta. On myöhäinen kellonaika, viikonloppu tai sellainen aika vuodesta, jolloin koko Suomi on hiljentynyt pyhien viettoon.

Hinaukset Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Tornion toimipisteessä Hinaus-Hartikaisen monipuoliset hinaus- ja tiepalvelut päivystävät 24 h Kemi-Tornion alueella.

Hinaus-Hartikaisen monipuoliset tiepalvelut toimivat vuorokauden- ja vuodenaikaan katsomatta – luonnollisesti myös juhannuksena, jouluna ja muina juhlapyhinä. Me olemme lähtövalmiina aina: päivystämme vuoronkauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Käytössämme on moneen eri tarkoitukseen soveltuvaa hinaus- ja nostokalustoa, joilla pystymme avustamaan kaikenkokoisia ajoneuvoja. Pelastamme pulasta niin henkilöautot, moottoripyörät kuin pakettiautotkin.

 

Autoliitto

Yhteistyössä Autoliiton kanssa

Muistathan, että Autoliiton Plus-jäsenyys oikeuttaa sinut monipuolisiin jäsenetuihin? Esimerkiksi matkanjatkamispalvelut ovat Plus-jäsenille ilmaisia, ja lisäksi uudesta akusta saa 15 %:n alennuksen.

Ja kun haluat tarkistaa, millaiset vakuutusehdot sinulla on ajoneuvoosi ja kattaako kaskovakuutus esimerkiksi hinaus- ja tiepalvelukulut, laita meidät asialle. Voimme selvittää ehdot puolestasi, sillä teemme tiivistä yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hinaus- ja tiepalvelumme Tornion alueella ovat tavoitettavissa 24 h päivystysnumerosta 0400 383 633. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset jotain oheisista palveluistamme:

  • Kevyen kaluston hinaukset
  • Hinausten välittäminen
  • 24 h sijaisautopalvelu
  • Akkujen testaaminen ja vaihto tarvittaessa uuteen
  • Lukittujen autojen ovien avaukset
  • Hinaukset parkkitaloista tai muista hankalista paikoista
  • Romuautojen nouto ja kierrätys
  • Siirtotyöt pyörä-, harja- ja kaivinkoneille sekä muille työkoneille iltaisin ja viikonloppuisin

Tornion toimipisteen toimialue

Kemi-Tornion ja Meri-Lapin alueella tulemme avuksesi kaikilla seudun paikkakunnilla, niin isoilla kuin pienillä:

Aapajärvi – Aapajoki – Alavojakkala – Arpela – Kaakamo – Kantojärvi  – Karunki – Kemi – Keminmaa – Könölä – Korpikylä – Kourilehto – Kukkola – Laivaniemi – Liakka – Palovaara – Ruottala –  Sattajärvi – Simo – Tervola – Yliliakka – Ylitornio – Ylivojakkala

Millaista apua sinä tarvitset? Ota meihin yhteyttä ja tulemme luoksesi viivyttelemättä.

Soita Tornion 24 h -päivystysnumeroomme

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto