Hinaus on usein edessä esimerkiksi moottorivian takia tai silloin, kun ajoneuvo on rikkoutunut niin, ettei sitä voida kuljettaa sen omalla konevoimalla. Meiltä saat hinausapua minkä tahansa hinaustarpeen yllättäessä – sekä kevyelle että raskaalle kalustolle.

Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset

Tarvitsetko hinausapua?
Soita päivystysnumeroomme:

0400 383 633

Auton Hinaus Oulun seutu, Pohjoiis-Suomi ja Lappi

Hinauspalvelumme kaikenkokoisille ajoneuvoille ovat käytettävissä ympäri vuorokauden Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Rovaniemellä ja Lapissa.

Päivystäjät ja hinaushenkilökuntamme palvelevat sinua vuorokauden ympäri kaikissa hinaustilanteissa:

Päivystäjät ja hinaushenkilökuntamme palvelevat sinua vuorokauden ympäri kaikissa hinaustilanteissa:

 • Henkilöauton hinaus
 • Mopoautojen, mopojen ja moottoripyörien hinaus
 • Pakettiauton hinaus
 • Asuntoauton hinaus
 • Kevytkuorma-auton hinaus
 • Parkkitaloista noudot
 • Hinausten välittäminen
 • Sijaisautopalvelu 24 h
 • Siirtotyöt esimerkiksi pyörä-, harja- ja kaivinkoneille iltaisin ja viikonloppuisin
 • Ojastavedot
 • Romuautojen kierrätys
Hinaukset Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Hinaukset Oulun seudulta aina Lappiin saakka

Hinauspalvelumme toimivat kattavasti Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Kun jätät autosi kokeneiden hinausauton­kuljettajiemme käsiin, kaikenkokoiset ajoneuvot pääsevät turvallisesti ja varmasti perille joko kotiin tai korjaamolle, olipa kyseessä henkilö- tai pakettiautot, mopoautot, moottoripyörät tai maasturit, tai sitten raskaan kaluston ajoneuvot.

On tosin paljon mahdollista, että pääset jatkamaan matkaa omalla ajoneuvollasi, sillä Hinaus-Hartikaisen kuljettajat ovat myös tiepalvelun ammattilaisia. Pienten teknisten vikojen yllättäessä voimme antaa paikan päällä ajoneuvollesi monenlaista ensiapua: vaihdamme esimerkiksi polttimot, kalvotamme rikkoutuneen sivuikkunan tai tuomme polttoainetta paikalle.  

Ojastavedot kaikenkokoisille ajoneuvoille

Ojastavedot kaikenkokoisille ajoneuvoille

Tieltä suistumisen sattuessa sinun ei tarvitse hätääntyä. Otat vain meihin yhteyttä, niin hoidamme paikalle tarvittavan kaluston ammattilaisineen.

Teemme ojastavedot ja nostot turvallisesti kaikille ajoneuvoluokille. Hinausautoissamme on nosturi, jonka avulla kaiken ajoneuvon vetäminen ojasta tai nostaminen esteen takaa onnistuu autoa vahingoittamatta.

Kun saavumme paikalle, teemme ajoneuvollesi vianmäärityksen, ja pienten vikojen korjaaminen onnistuu jo tapahtumapaikalla. Jos autosi on säilynyt vahingoittumattomana ja pienet viat saadaan korjattua, matka voi noston jälkeen jatkua omin avuin. Tarvittaessa kuljetamme autosi joko kotiin tai korjaamolle – ja tarjoamme sinulle turvallisen kotimatkan hinausautomme kyydissä.

Romuautojen vastaanotto ja kierrätys

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja siksi kuulumme Kuusakosken Kelpokierrätys -järjestelmään. Se tarkoittaa sitä, että vastaanotamme toimipisteeseemme kaikki ajokunnossa olevat romuautot ja toimitamme ne asianmukaisesti jatkokäsittelyyn Kuusakoski Oy:n toimipisteeseen.

Romuautojen kierrätys on ympäristöteko, ja siksi romuksi päätyvä auto kannattaa tuoda alan ammattilaiselle. Näin auton kierrätys voidaan hoitaa ympäristösäännösten mukaisesti, ja samalla ajoneuvo saadaan parhaaseen mahdolliseen hyötykäyttöön.

Kun haluat ajoneuvosi kierrätykseen, tilaa maksuton nouto Kuusakoski Oy:n sivuilta. Haemme auton sovittuna ajankohtana ja hoidamme sen eteenpäin. Saat romutustodistuksen, jolloin kaikki autoosi liittyvät velvoitteet ja maksut päättyvät osaltasi.

Onko aika kierrättää autosi?
Soita ja tilaa hinaus:

0400 383 633

Hoidamme autosi kierrätykseen koko Pohjois-Suomen ja Lapin alueilla.

Milloin kääntyä
hinausammattilaisen puoleen?

Milloin hinausauton kutsuminen paikalle on suositeltavaa tai välttämätöntä?
Sen sijaan, että ryhtyisit hinaukseen itse, ohessa muutamia syitä, miksi kääntyä hinausammattilaisen puoleen:

Maanteillä hinaaminen on aina vaativa toimenpide.

Jos haaveri tai konevika sattuu vilkkaalla moottori- tai moottoriliikennetiellä, auto on siirrettävä nopeasti ja turvallisesti sivuun muun liikenteen tieltä. Siirtäminen onnistuu nopeimmin hinausammattilaisen avustuksella, jolloin vaaratilanteiden syntyminen muille tielläliikkujille parhaiten estetään ja turhilta lisävahingoilta vältytään.

Kaverin hinausapuun liittyy monia riskejä.

Hinauksessa on aina oltava varovainen ja sekä hinaajan että hinattavan ajoneuvon kuljettajan täytyy tietää ja osata tehtävänsä. Omatoimisen hinauksen aikana voi helposti syntyä kalusto- ja välinevaurioita, ja siksi molempien ajoneuvojen kuljettajien on syytä sopia hinaukseen liittyvistä vastuukysymyksistä jo ennen urakan aloittamista.   

Vältät ylimääräisiä vaurioita ja lisäkustannuksia.

Jos auton moottori ei toimi pakkaskelillä, sisälle ei tule lämmintä ilmaa ja silloin ikkunat huurtuvat helposti. Älä yritä käynnistää pakkaseen hyytynyttä autoa hinaamalla, sillä auton jäätyneet osat voivat vaurioitua. Myös jarrujen toimiminen täytyy ehdottomasti varmistaa: jos jarrut ovat epäkunnossa, ajoneuvoa ei saa hinata köydellä.

Onko autosi automaattivaihteinen tai neliveto?

Automaattivaihteistolla tai nelivedolla varustettujen ajoneuvojen hinaaminen köyden avulla on usein kielletty valmistajien ohjekirjoissa, koska se voi vahingoittaa vaihteistoa.  Vaikka joidenkin mallien kohdalla hinaus sallitaan, se on tehtävä niin, että vetävät pyörät ovat ilmassa. Siksi siirrot on helpointa jättää hinausammattilaisten huoleksi.

Jätä hinaus ammattilaisen huoleksi
ja soita numeroon:

0400 383 633

Hae korvausta hinauksiin Autoliiton Plus-jäsenyydellä

Tiesitkö, että Autoliiton Plus-jäsenten käytössä on kattavat matkanjatkamispalvelut? Palveluihin sisältyy muun muassa hinaus, tekninen neuvonta, polttoaineen tuominen, renkaanvaihto ja apuvirta.

 Liity Autoliiton Plus-jäseneksi

 

Autoliitto

Yksi puhelu riittää – meille voit soittaa aina

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto