Yksi puhelu riittää
meille voit soittaa aina

Hinaus on usein edessä esimerkiksi moottorivian takia tai silloin, kun ajoneuvo on rikkoutunut niin, ettei sitä voida kuljettaa sen omalla konevoimalla. Meiltä saat hinausapua minkä tahansa hinaustarpeen yllättäessä – sekä kevyelle että raskaalle kalustolle.

Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset

Tarvitsetko hinausapua?
Soita päivystysnumeroomme:

0400 383 633

Auton Hinaus Oulun seutu, Pohjoiis-Suomi ja Lappi

Hinauspalvelumme kaikenkokoisille ajoneuvoille ovat käytettävissä ympäri vuorokauden Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Rovaniemellä ja Lapissa.

Päivystäjät ja hinaushenkilökuntamme palvelevat sinua vuorokauden ympäri kaikissa hinaustilanteissa:

Päivystäjät ja hinaushenkilökuntamme palvelevat sinua vuorokauden ympäri kaikissa hinaustilanteissa:

 • Henkilöauton hinaus
 • Mopoautojen, mopojen ja moottoripyörien hinaus
 • Pakettiauton hinaus
 • Asuntoauton hinaus
 • Kevytkuorma-auton hinaus
 • Parkkitaloista noudot
 • Hinausten välittäminen
 • Sijaisautopalvelu 24 h
 • Siirtotyöt esimerkiksi pyörä-, harja- ja kaivinkoneille iltaisin ja viikonloppuisin
 • Ojastavedot
 • Romuautojen kierrätys
Hinaukset Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Hinaukset Oulun seudulta aina Lappiin saakka

Hinauspalvelumme toimivat kattavasti Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Rovaniemen ja Tornion teillä sekä koko Lapin alueella.

Kun jätät autosi kokeneiden hinausauton­kuljettajiemme käsiin, kaikenkokoiset ajoneuvot pääsevät turvallisesti ja varmasti perille joko kotiin tai korjaamolle, olipa kyseessä henkilö- tai pakettiautot, mopoautot, moottoripyörät tai maasturit, tai sitten raskaan kaluston ajoneuvot.

On tosin paljon mahdollista, että pääset jatkamaan matkaa omalla ajoneuvollasi, sillä Hinaus-Hartikaisen kuljettajat ovat myös tiepalvelun ammattilaisia. Pienten teknisten vikojen yllättäessä voimme antaa paikan päällä ajoneuvollesi monenlaista ensiapua: vaihdamme esimerkiksi polttimot, kalvotamme rikkoutuneen sivuikkunan tai tuomme polttoainetta paikalle.  

Ojastavedot kaikenkokoisille ajoneuvoille

Ojastavedot kaikenkokoisille ajoneuvoille

Tieltä suistumisen sattuessa sinun ei tarvitse hätääntyä. Otat vain meihin yhteyttä, niin hoidamme paikalle tarvittavan kaluston ammattilaisineen.

Teemme ojastavedot ja nostot turvallisesti kaikille ajoneuvoluokille. Hinausautoissamme on nosturi, jonka avulla kaiken ajoneuvon vetäminen ojasta tai nostaminen esteen takaa onnistuu autoa vahingoittamatta.

Kun saavumme paikalle, teemme ajoneuvollesi vianmäärityksen, ja pienten vikojen korjaaminen onnistuu jo tapahtumapaikalla. Jos autosi on säilynyt vahingoittumattomana ja pienet viat saadaan korjattua, matka voi noston jälkeen jatkua omin avuin. Tarvittaessa kuljetamme autosi joko kotiin tai korjaamolle – ja tarjoamme sinulle turvallisen kotimatkan hinausautomme kyydissä.

Romuautojen vastaanotto ja kierrätys

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja siksi kuulumme Kuusakosken Kelpokierrätys -järjestelmään. Se tarkoittaa sitä, että vastaanotamme toimipisteeseemme kaikki ajokunnossa olevat romuautot ja toimitamme ne asianmukaisesti jatkokäsittelyyn Kuusakoski Oy:n toimipisteeseen.

Romuautojen kierrätys on ympäristöteko, ja siksi romuksi päätyvä auto kannattaa tuoda alan ammattilaiselle. Näin auton kierrätys voidaan hoitaa ympäristösäännösten mukaisesti, ja samalla ajoneuvo saadaan parhaaseen mahdolliseen hyötykäyttöön.

Kun haluat ajoneuvosi kierrätykseen, tilaa maksuton nouto Kuusakoski Oy:n sivuilta. Haemme auton sovittuna ajankohtana ja hoidamme sen eteenpäin. Saat romutustodistuksen, jolloin kaikki autoosi liittyvät velvoitteet ja maksut päättyvät osaltasi.

Onko aika kierrättää autosi?
Soita ja tilaa hinaus:

0400 383 633

Hoidamme autosi kierrätykseen koko Pohjois-Suomen ja Lapin alueilla.

Milloin kääntyä
hinausammattilaisen puoleen?

Milloin hinausauton kutsuminen paikalle on suositeltavaa tai välttämätöntä?
Sen sijaan, että ryhtyisit hinaukseen itse, ohessa muutamia syitä, miksi kääntyä hinausammattilaisen puoleen:

Maanteillä hinaaminen on aina vaativa toimenpide.

Jos haaveri tai konevika sattuu vilkkaalla moottori- tai moottoriliikennetiellä, auto on siirrettävä nopeasti ja turvallisesti sivuun muun liikenteen tieltä. Siirtäminen onnistuu nopeimmin hinausammattilaisen avustuksella, jolloin vaaratilanteiden syntyminen muille tielläliikkujille parhaiten estetään ja turhilta lisävahingoilta vältytään.

Kaverin hinausapuun liittyy monia riskejä.

Hinauksessa on aina oltava varovainen ja sekä hinaajan että hinattavan ajoneuvon kuljettajan täytyy tietää ja osata tehtävänsä. Omatoimisen hinauksen aikana voi helposti syntyä kalusto- ja välinevaurioita, ja siksi molempien ajoneuvojen kuljettajien on syytä sopia hinaukseen liittyvistä vastuukysymyksistä jo ennen urakan aloittamista.   

Vältät ylimääräisiä vaurioita ja lisäkustannuksia.

Jos auton moottori ei toimi pakkaskelillä, sisälle ei tule lämmintä ilmaa ja silloin ikkunat huurtuvat helposti. Älä yritä käynnistää pakkaseen hyytynyttä autoa hinaamalla, sillä auton jäätyneet osat voivat vaurioitua. Myös jarrujen toimiminen täytyy ehdottomasti varmistaa: jos jarrut ovat epäkunnossa, ajoneuvoa ei saa hinata köydellä.

Onko autosi automaattivaihteinen tai neliveto?

Automaattivaihteistolla tai nelivedolla varustettujen ajoneuvojen hinaaminen köyden avulla on usein kielletty valmistajien ohjekirjoissa, koska se voi vahingoittaa vaihteistoa.  Vaikka joidenkin mallien kohdalla hinaus sallitaan, se on tehtävä niin, että vetävät pyörät ovat ilmassa. Siksi siirrot on helpointa jättää hinausammattilaisten huoleksi.

Jätä hinaus ammattilaisen huoleksi
ja soita numeroon:

0400 383 633

Hae korvausta hinauksiin Autoliiton Plus-jäsenyydellä

Tiesitkö, että Autoliiton Plus-jäsenten käytössä on kattavat matkanjatkamispalvelut? Palveluihin sisältyy muun muassa hinaus, tekninen neuvonta, polttoaineen tuominen, renkaanvaihto ja apuvirta.

 Liity Autoliiton Plus-jäseneksi

 

Autoliitto

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Luotettava Kumppani Avainlippu - Suomalaista palvelua
Nadja Mortti
Nadja Mortti
09:25 11 Dec 22
Nopea, osaava, tarkka ja ystävällinen palvelu. Sähköauton hinaus ennakkoon jännitti, mutta kaikki sujui erinomaisesti.
Tapio Hintsala
Tapio Hintsala
17:03 08 Nov 22
Loistavaa asiakaspalvelua! Avaimet sai teetettyä kadonneiden tilalle.
Helvie -Tekstiilit elämään
Helvie -Tekstiilit elämään
13:51 11 Oct 22
Matka jäi kesken, kun auto sammui kesken ajon. Sain kyydin sekä autolle että itselleni Ouluun korjaamolle. Ikävässä ja... ahdistavassa tilanteessa palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kiitos!lue lisää
Marja-Leena Räsänen
Marja-Leena Räsänen
18:12 08 Sep 22
Hinausauto tuli nopeasti, palvelu oli asiallista ja nopeaa. Olin onneksi ehtinyt tilata jo valmiiksi ajan... renkaanvaihtoon, joten kaikki sujui täsmällisestilue lisää
Sami Hihnala
Sami Hihnala
20:31 07 Sep 22
Hinausauto tuli paikalle nopeasti ja kuljettajan kanssa oli helppo sopia jatkotoimenpiteistä. Erinomaista... asiakaspalvelua häneltä! Ainut miinus arvosteluihin tuli mielestäni liian kalliista hinnasta.lue lisää
Riitta H
Riitta H
12:57 09 Aug 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu ja vielä lyhyellä varoitusajalla. Suuret kiitokset ja suositukset!
Seija
Seija
14:26 05 Aug 22
Jere oli nopsasti paikalla ja auton siirto kotipihalle sujuvasti.
niva 101
niva 101
10:58 21 May 22
Huippu palvelu.
Jarkko Marttinen
Jarkko Marttinen
16:29 12 Apr 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu uuden avaimen kairaamisessa.
Lea Kiviniemi
Lea Kiviniemi
05:08 01 Apr 22
Ihan mahtavaa palvelua! Olin pulassa lentokentällä keskellä yötä, pyysin tulemaan kaapeleiden kanssa käynnistelemään.... Autossa olikin vika, joka ei sillä piristynyt, yritimme tovin.Kello oli melkein yksi yöllä, hotellit kiinni, viimeinen juna meni jo ja selailin autinvuokrauspalveluita mutta kaikki oli kiinni. Kotiin 150km.Hartikainen järjesti siitä huolimatta minulle vuokra auton ja pääsin loppu yöksi kotiin. Suuri kiitos!!!!lue lisää
Mirja Karjalainen
Mirja Karjalainen
08:27 23 Mar 22
VW ei suostunut käynnistymään. Hinausauto tuli nopeasti. Hinausta ei sitten tarvittukaan, koska auto hurahti käyntiin... ja pääsimme sillä kotiin. Auto on aika uusi, ja sillä on ajettu vasta vähän. Tämä oli toinen kerta, kun noin kävi. Yhdessä hinausauton kuljettajan kanssa arvioimme, että auto on syytä viedä huoltoon. Hinaus Hartikainen palveli nopeasti ja asiallisesti. Kiitos!lue lisää
mika H
mika H
10:04 22 Mar 22
Nopea yhteydenotto Hartikaiselta.
Jim Jukkanen
Jim Jukkanen
07:34 08 Mar 22
Ei menny kauaa Antilla fordin avaimen kanssa. Eiköhän jatkossakin käytetä palveluita
Mika Aarinen (Miihkali)
Mika Aarinen (Miihkali)
12:55 14 Feb 22
Viallisen auton nouto onnistui parissa tunnissa ja kyydissä tuli huollon sijaisauto tilalle. Täyden kympin toimintaa.
pertti peiramo
pertti peiramo
18:42 24 Jan 22
Tänään avaimen teko palvelu täysi viisi tähteä nope ja asiantunteva ja tosi palvelu altis avaimen tekiä KIITOS ANTTI ... VAHVA SUOSITUS JOS HALUATTE ASIANTUNTEVAA JA HYVÄÄ PALVELUAlue lisää
Päivi Nilivaara
Päivi Nilivaara
20:34 12 Jan 22
Nopea, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen apu auton ovien avaamisessa kovassa pakkasessa perjantai-iltana. Myös... ensimmäinen yhteydenotto puhelimitse vakuutti siitä, että apua on tulossa. Kiitos loistavan palvelun, silloin epätoivoiselta tuntunut tilanne jäi mieleen lähinnä hauskana sattumuksena.lue lisää
JP Kaivola
JP Kaivola
10:52 22 Dec 21
Nopeaa ja asiakasta huomoivaa palvelua. Kun on tilanne päällä niin arvostaa että asiat sujuu.
Andi H
Andi H
07:45 08 Dec 21
Kaikki toimi asiallisesti ja ammattimaisesti.
Nolan Parkkila
Nolan Parkkila
12:25 01 Dec 21
Ammattilainen ja ystävällinen palvelu.
Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍lue lisää
Juha Anttila
Juha Anttila
16:20 16 Aug 21
Palvelu kunnossa
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!lue lisää
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.lue lisää
Seuraavat arvostelut
js_loader

Lisää arvosteluja

Autoliitto