Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua missä tahansa Rovaniemen ja Lapin alueella, voit soittaa meidät apuun kellon ympäri. Tieliikenteen kokeneet ammattilaiset eivät jätä sinua milloinkaan pulaan.

Kun liikut pohjoisen teillä, vastaan voi tulla kaikenlaisia autoilijan talvisia ongelmia: auto ei käynnisty polttoainejärjestelmän häiriön takia, akku ei ehdi lyhyessä ajossa latautua kunnolla ja tyhjenee, pakoputki jäätyy tai tukkeutuu ja hyydyttää ajon, polttoaineen täyttöluukku jäätyy kiinni, auto suistuu ojaan kun väistät tielle hyppäävää poroa ja niin edelleen.

Auton vuosimallikaan ei välttämättä takaa sitä, etteikö matkanteko voisi keskeytyä. Sekä vanhoissa että uusissa autoissa on omat heikot kohtansa: vanhoissa autoissa iäkkäät akut ja kuluneet osat voivat tietää ongelmia, kun taas uudemmissa automalleissa moottorin tietokone ja herkät sähköjärjestelmät ovat alttiita pakkasen ja kosteuden aiheuttamille häiriöille.

Meiltä saat apua kaikkiin ongelmiin yötä päivää ja mihin vuodenaikaan tahansa – vaikka olisit siellä kaukana Lapin erämaassa asumattomien tieosuuksien varrella. Jos autosi hyytyy tien poskeen tai matka ei pääse kunnolla edes alkamaan käynnistysongelmien takia, tulemme avuksi antamaan apuvirtaa autoon tai vaihtamaan uuden akun vanhan tilalle. Jos polttoaine loppuu kesken matkanteon, tuomme sitä sinulle paikan päälle. Lisäksi avaamme lukkiutuneet ovet ja tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle. Rovaniemen toimipisteellä on käytössä myös raskashinausauto raskaamman kaluston hinaustöihin.

Hinaus- ja tiepalvelut Rovaniemi

Hinaus-Hartikaisen perheyritys tarjoaa kaikille Rovaniemen ja Lapin alueella liikkuville tienkäyttäjille luotettavaa ja ripeää tie- ja hinauspalvelua – vuosikymmenten kokemuksella.

Hinaus ja tiepalvelU Rovaniemi

 • Kaikenkokoisten ajoneuvojen hinaukset, myös raskaan kaluston hinaukset
 • 24 h sijaisautopalvelu
 • Hinausten välittäminen
 • Lukittujen autojen ovien avaaminen
 • Parkkitaloista hinaukset
 • Akkupalvelu
 • Monipuoliset tiepalvelut
 • Romuautojen nouto ja kierrätys yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa
 • Siirtotyöt työkoneille, esimerkiksi pyörä-, harja- ja kaivinkoneille iltaisin ja viikonloppuisin

AutoliittoAutoliiton yhteistyökumppani

Hinaus-Hartikainen toimii yhteistyössä Autoliiton kanssa, jonka jäsenille on tarjolla monipuolisia etuja matkanjatkumispalveluihin liittyen.

Autoliiton Plus-jäsenille esimerkiksi hinaus on maksuton palvelu, ja uudesta akusta jäsen saa jopa 15 %:n alennuksen.

Tarvitsetko vuokra-autoa?

Voit vuokrata kauttamme Scandia Rent -ajoneuvot moneen lähtöön: henkilöautojen lisäksi löydät valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat tila-autot, maastoautot, pakettiautot, peräkärryt sekä minibussit. Me autamme sinua, kun etsit hyvin varusteltua vuokra-autoa ja sujuvaa autonvuokrauspalvelua – myös lyhyellä varoitusajalla.

Voit luottaa siihen, että saat meiltä osaavaa apua kaikissa tilanteissa – oli kyseessä sitten ajoneuvon hinaaminen tai auton vuokraaminen. Kauttamme voit tilata ajoneuvollesi hinauksen sekä tarvittaessa tuomme tullessa myös vuokra-auton varmistamaan matkan jatkuminen. Ota yhteyttä 050 30 40 303 ja pääset pian jatkamaan matkaa.

Scandia Rent -autonvuokraus palvelee sinua kaikissa vuokra-autoihin liittyvissä asioissa kattavasti Lapin alueella. Toimipisteemme sijaitsevat neljällä paikkakunnalla: Rovaniemi, Kemijärvi, Kittilä ja Ivalo.

Kaikkiin automalleihimme on saatavilla runsaasti lisävarusteita sekä lisäpalveluita aina lastenistuimista navigaattoreihin. Saat autoosi muun muassa seuraavat lisätarvikkeet:

 • Suksiboxit
 • Suksitelineet
 • Lastenistuimet ja korokkeet
 • Navigaattorit

Mainitse varausta tehdessäsi, millaisia lisävarusteita tai -palveluita kaipaat, ja me hoidamme ne valmiiksi vuokra-ajoneuvoon puolestasi.

Kun tarvitset vuokra-autoa, näin helposti se onnistuu:

Soita numeroon 050 30 40 303 tai varaa vuokra-auto tästä.

Voit tehdä varauksia ja tiedusteluja myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen if.tn1638107316eraid1638107316nacs@1638107316imein1638107316avor1638107316.

Rovaniemen toimipisteen toimialue

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelevat kaikkia tiellä liikkujia Rovaniemellä ja kaikissa Lapin kunnissa:

Enontekiö – Inari – Kemi – Kemijärvi – Keminmaa – Kittilä – Kolari – Muonio – Pelkosenniemi – Pello – Posio – Ranua – Rovaniemi – Salla – Savukoski – Simo – Sodankylä – Tervola – Tornio – Utsjoki – Ylitornio

Millaista hinaus- tai tiepalveluapua sinä tarvitset? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa – päivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Soita Rovaniemen toimipisteen 24 h -päivystysnumeroomme

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto