Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua missä tahansa Rovaniemen ja Lapin alueella, voit soittaa meidät apuun kellon ympäri. Tieliikenteen kokeneet ammattilaiset eivät jätä sinua milloinkaan pulaan.

Kun liikut pohjoisen teillä, vastaan voi tulla kaikenlaisia autoilijan talvisia ongelmia: auto ei käynnisty polttoainejärjestelmän häiriön takia, akku ei ehdi lyhyessä ajossa latautua kunnolla ja tyhjenee, pakoputki jäätyy tai tukkeutuu ja hyydyttää ajon, polttoaineen täyttöluukku jäätyy kiinni, auto suistuu ojaan kun väistät tielle hyppäävää poroa ja niin edelleen.

Auton vuosimallikaan ei välttämättä takaa sitä, etteikö matkanteko voisi keskeytyä. Sekä vanhoissa että uusissa autoissa on omat heikot kohtansa: vanhoissa autoissa iäkkäät akut ja kuluneet osat voivat tietää ongelmia, kun taas uudemmissa automalleissa moottorin tietokone ja herkät sähköjärjestelmät ovat alttiita pakkasen ja kosteuden aiheuttamille häiriöille.

Meiltä saat apua kaikkiin ongelmiin yötä päivää ja mihin vuodenaikaan tahansa – vaikka olisit siellä kaukana Lapin erämaassa asumattomien tieosuuksien varrella. Jos autosi hyytyy tien poskeen tai matka ei pääse kunnolla edes alkamaan käynnistysongelmien takia, tulemme avuksi antamaan apuvirtaa autoon tai vaihtamaan uuden akun vanhan tilalle. Jos polttoaine loppuu kesken matkanteon, tuomme sitä sinulle paikan päälle. Lisäksi avaamme lukkiutuneet ovet ja tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle. Rovaniemen toimipisteellä on käytössä myös raskashinausauto raskaamman kaluston hinaustöihin.

Hinaus- ja tiepalvelut Rovaniemi

Hinaus-Hartikaisen perheyritys tarjoaa kaikille Rovaniemen ja Lapin alueella liikkuville tienkäyttäjille luotettavaa ja ripeää tie- ja hinauspalvelua – vuosikymmenten kokemuksella.

Hinaus ja tiepalvelU Rovaniemi

  • Kaikenkokoisten ajoneuvojen hinaukset, myös raskaan kaluston hinaukset
  • 24 h sijaisautopalvelu
  • Hinausten välittäminen
  • Lukittujen autojen ovien avaaminen
  • Parkkitaloista hinaukset
  • Akkupalvelu
  • Monipuoliset tiepalvelut
  • Romuautojen nouto ja kierrätys yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa
  • Siirtotyöt työkoneille, esimerkiksi pyörä-, harja- ja kaivinkoneille iltaisin ja viikonloppuisin

AutoliittoAutoliiton yhteistyökumppani

Hinaus-Hartikainen toimii yhteistyössä Autoliiton kanssa, jonka jäsenille on tarjolla monipuolisia etuja matkanjatkumispalveluihin liittyen.

Autoliiton Plus-jäsenille esimerkiksi hinaus on maksuton palvelu, ja uudesta akusta jäsen saa jopa 15 %:n alennuksen.

Rovaniemen toimipisteen toimialue

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelevat kaikkia tiellä liikkujia Rovaniemellä ja kaikissa Lapin kunnissa:

Enontekiö – Inari – Kemi – Kemijärvi – Keminmaa – Kittilä – Kolari – Muonio – Pelkosenniemi – Pello – Posio – Ranua – Rovaniemi – Salla – Savukoski – Simo – Sodankylä – Tervola – Tornio – Utsjoki – Ylitornio

Millaista hinaus- tai tiepalveluapua sinä tarvitset? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa – päivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Soita Rovaniemen toimipisteen 24 h -päivystysnumeroomme