Tankkasitko epähuomiossa dieseliä bensa-autoon? Jäikö auton sisävalot päälle yöksi parkkihalliin? Menikö auton keskuslukitus itsestään lukkoon kotipihalla auton ollessa käynnissä?

Kun matkanteko katkeaa syystä tai toisesta tai auto ei lähde alun alkaenkaan liikkeelle, kutsu Hinaus-Hartikaisen hinaus- ja tiepalvelu apuun, ja tulemme paikalle lyhyellä varoitusajalla. Oululainen perheyritys on toiminut alalla jo vuodesta 1984 ja palvelee tienkäyttäjiä kaikissa hinaus- tai tiepalvelua vaativissa tilanteissa, myös liikenteenohjauksessa.

Hinaus- ja tiepalvelut henkilöautoille ja kaikille ajoneuvoluokille

Meiltä saat monipuolista ja tehokasta apua tien päälle. Ammattitaitoiset automekaanikkomme pystyvät selvittämään mahdolliset viat vikadiagnostiikkalaitteella ja myös hoitamaan ajoneuvojen pieniä korjauksia usein jo tapahtumapaikalla. Jos esimerkiksi polttoaineen kanssa tulee ongelmia (väärän polttoaineen tankkaus tai polttoaineen loppuminen), voimme tarvittaessa hinata ajoneuvon varikolle. Ja jos polttoaine pääsee loppumaan, tuomme sitä mukanamme.

Akkupalvelu avustaa sinua silloin, kun auton nykyinen akku on jostain syystä tyhjentynyt. Tuolloin apukäynnistys voi olla riittävä ensiapu, mutta tarvittaessa vaihdamme viallisen akun tilalle nopeasti uuden.

Jos tie nousee pystyyn ja hinaus on ainoa vaihtoehto, voit jättää autosi kokeneiden hinausautonkuljettajiemme käsiin hyvillä mielin. Me käsittelemme ajoneuvoasi kaikissa tilanteissa varovasti ja arvostavalla asenteella, etenkin siirrettäessä autoa hinausauton lavalle. Kohtelemme kaikkia ajoneuvoja hellävaroen ja toisen omaisuutta kunnioittaen.

Ajoneuvon ojastavedot

Hinaus-Hartikaisen hinaus- ja tiepalvelut tulevat autoilijoiden avuksi Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla ympäri vuorokauden, myös lomasesonkien ja pyhien aikaan.

Hinaukset Oulun seudulla hoitaa Hinaus-Hartikaisen osaavat ja kokeneet tieliikenteen ammattilaiset. Jos kolaroit autoasi tai jäät tien laitaan esimerkiksi moottorivian takia, ota meihin yhteyttä.

Hinauskalustomme soveltuu kaikenkokoisten ajoneuvojen hinaukseen ja nostoihin. Henkilö- ja pakettiautot, mopoautot, moottoripyörät, maasturit ja raskaan kaluston ajoneuvot kulkeutuvat kyydissämme turvallisesti ja varmasti joko kotiin tai korjaamolle.

 • Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset
 • Raskaan kaluston hinaukset ja nostot
 • Lukittujen autojen ovenavaukset
 • Sijausautojen toimittaminen 24 h
 • Hinaukset pysäköintihalleista
 • Ajoneuvojen apukäynnistykset
 • Akkujen testaamiset ja uusimiset paikan päällä
 • Vikadiagnostiikka
 • Liikenteenohjaukset
 • Romuautojen nouto ja kierrätys
 • Isojen työkoneiden siirto- ja kuljetustyöt

Oulun toimipisteen toimialue

Hinaus- ja tiepalvelumme auttaa kaikkia tienkäyttäjiä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella:

Alavieska – Haapajärvi – Haapavesi – Hailuoto – Haukipudas – Himanka – Ii – Kalajoki – Kempele – Kestilä – Kiiminki – Kuivaniemi – Kuusamo – Kärsämäki – Liminka – Lumijoki – Merijärvi – Muhos – Nivala – Oulujoki – Oulainen – Oulu – Oulunsalo – Paavola – Pattijoki – Piippola – Pudasjärvi (Iso-Syöte) – Pulkkila – Pyhäjoki – Pyhäjärvi –  Pyhäntä – Raahe – Rantsila – Rautio – Reisjärvi – Revonlahti – Ruukki – Saloinen – Sievi – Siikajoki – Siikalatva – Taivalkoski – Temmes – Tyrnävä – Utajärvi – Vaala – Vihanti – Yli-Ii – Ylikiiminki – Ylivieska 

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalveluapua jollain näistä paikkakunnista? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa – päivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Hinaus-Hartikainen on tavoitettavissa aina kellon- ja vuodenajasta riippumatta myös lomasesonkien ja pyhien aikaan. Missä ikinä liikutkin, vastaamme yhteydenottoosi nopeasti.

Soita Oulun toimipisteen 24 h -päivystysnumeroomme

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Päivi Nilivaara
Päivi Nilivaara
20:34 12 Jan 22
Nopea, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen apu auton ovien avaamisessa kovassa pakkasessa perjantai-iltana. Myös... ensimmäinen yhteydenotto puhelimitse vakuutti siitä, että apua on tulossa. Kiitos loistavan palvelun, silloin epätoivoiselta tuntunut tilanne jäi mieleen lähinnä hauskana sattumuksena.read more
JP Kaivola
JP Kaivola
10:52 22 Dec 21
Nopeaa ja asiakasta huomoivaa palvelua. Kun on tilanne päällä niin arvostaa että asiat sujuu.
Andi H
Andi H
07:45 08 Dec 21
Kaikki toimi asiallisesti ja ammattimaisesti.
Nolan Parkkila
Nolan Parkkila
12:25 01 Dec 21
Ammattilainen ja ystävällinen palvelu.
Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Juha Anttila
Juha Anttila
16:20 16 Aug 21
Palvelu kunnossa
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews
js_loader

Lisää arvosteluja

Autoliitto