Tankkasitko epähuomiossa dieseliä bensa-autoon? Jäikö auton sisävalot päälle yöksi parkkihalliin? Menikö auton keskuslukitus itsestään lukkoon kotipihalla auton ollessa käynnissä?

Kun matkanteko katkeaa syystä tai toisesta tai auto ei lähde alun alkaenkaan liikkeelle, kutsu Hinaus-Hartikaisen hinaus- ja tiepalvelu apuun, ja tulemme paikalle lyhyellä varoitusajalla. Oululainen perheyritys on toiminut alalla jo vuodesta 1984 ja palvelee tienkäyttäjiä kaikissa hinaus- tai tiepalvelua vaativissa tilanteissa, myös liikenteenohjauksessa.

Hinaus- ja tiepalvelut henkilöautoille ja kaikille ajoneuvoluokille

Meiltä saat monipuolista ja tehokasta apua tien päälle. Ammattitaitoiset automekaanikkomme pystyvät selvittämään mahdolliset viat vikadiagnostiikkalaitteella ja myös hoitamaan ajoneuvojen pieniä korjauksia usein jo tapahtumapaikalla. Jos esimerkiksi polttoaineen kanssa tulee ongelmia (väärän polttoaineen tankkaus tai polttoaineen loppuminen), voimme tarvittaessa hinata ajoneuvon varikolle. Ja jos polttoaine pääsee loppumaan, tuomme sitä mukanamme.

Akkupalvelu avustaa sinua silloin, kun auton nykyinen akku on jostain syystä tyhjentynyt. Tuolloin apukäynnistys voi olla riittävä ensiapu, mutta tarvittaessa vaihdamme viallisen akun tilalle nopeasti uuden.

Jos tie nousee pystyyn ja hinaus on ainoa vaihtoehto, voit jättää autosi kokeneiden hinausautonkuljettajiemme käsiin hyvillä mielin. Me käsittelemme ajoneuvoasi kaikissa tilanteissa varovasti ja arvostavalla asenteella, etenkin siirrettäessä autoa hinausauton lavalle. Kohtelemme kaikkia ajoneuvoja hellävaroen ja toisen omaisuutta kunnioittaen.

Ajoneuvon ojastavedot

Hinaus-Hartikaisen hinaus- ja tiepalvelut tulevat autoilijoiden avuksi Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla ympäri vuorokauden, myös lomasesonkien ja pyhien aikaan.

Hinaukset Oulun seudulla hoitaa Hinaus-Hartikaisen osaavat ja kokeneet tieliikenteen ammattilaiset. Jos kolaroit autoasi tai jäät tien laitaan esimerkiksi moottorivian takia, ota meihin yhteyttä.

Hinauskalustomme soveltuu kaikenkokoisten ajoneuvojen hinaukseen ja nostoihin. Henkilö- ja pakettiautot, mopoautot, moottoripyörät, maasturit ja raskaan kaluston ajoneuvot kulkeutuvat kyydissämme turvallisesti ja varmasti joko kotiin tai korjaamolle.

 • Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset
 • Raskaan kaluston hinaukset ja nostot
 • Lukittujen autojen ovenavaukset
 • Sijausautojen toimittaminen 24 h
 • Hinaukset pysäköintihalleista
 • Ajoneuvojen apukäynnistykset
 • Akkujen testaamiset ja uusimiset paikan päällä
 • Vikadiagnostiikka
 • Liikenteenohjaukset
 • Romuautojen nouto ja kierrätys
 • Isojen työkoneiden siirto- ja kuljetustyöt

Oulun toimipisteen toimialue

Hinaus- ja tiepalvelumme auttaa kaikkia tienkäyttäjiä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella:

Alavieska – Haapajärvi – Haapavesi – Hailuoto – Haukipudas – Himanka – Ii – Kalajoki – Kempele – Kestilä – Kiiminki – Kuivaniemi – Kuusamo – Kärsämäki – Liminka – Lumijoki – Merijärvi – Muhos – Nivala – Oulujoki – Oulainen – Oulu – Oulunsalo – Paavola – Pattijoki – Piippola – Pudasjärvi (Iso-Syöte) – Pulkkila – Pyhäjoki – Pyhäjärvi –  Pyhäntä – Raahe – Rantsila – Rautio – Reisjärvi – Revonlahti – Ruukki – Saloinen – Sievi – Siikajoki – Siikalatva – Taivalkoski – Temmes – Tyrnävä – Utajärvi – Vaala – Vihanti – Yli-Ii – Ylikiiminki – Ylivieska 

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalveluapua jollain näistä paikkakunnista? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa – päivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Hinaus-Hartikainen on tavoitettavissa aina kellon- ja vuodenajasta riippumatta myös lomasesonkien ja pyhien aikaan. Missä ikinä liikutkin, vastaamme yhteydenottoosi nopeasti.

Soita Oulun toimipisteen 24 h -päivystysnumeroomme