Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista, jota meille on kertynyt runsaasti matkan varrella: kun esimerkiksi yli 40 tonnia painava täysperävaunullinen rekka makaa ojassa, tarvitaan ripeitä toimia muun liikenteen varoittamiseksi ja varmoja otteita noston ja hinauksen suorittamiseen turvallisesti.

Raskaan kaluston hinaus- ja nostotyöt kuuluvat Hinaus-Hartikaisen monipuoliseen palveluvalikoimaan kaikkialla Pohjois-Pohjanmaalla, Kemi-Tornion alueella, Rovaniemellä ja Lapissa.

Raskaan kaluston hinauspalvelumme kuljettaa perille luotettavasti ja lujalla ammattitaidolla kaikenkokoiset ajoneuvot:

  • Kevyet kuorma-autot
  • Puoliperävaunuyhdistelmät
  • Täysperävaunuyhdistelmät
  • Linja-autot
  • Työkoneet

Kuljettajamme ovat ajamisen ammattilaisia, ja hoidamme oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot aina kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin.

Raskaan kaluston hinaukset

Käytössä Suomen järeintä hinaus- ja nosturikalustoa

Hinaus- ja nostoautomme soveltuvat kaikenlaisten raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden vaativiin siirtotehtäviin. Käytössämme on myös varta vasten raskaisiin hinaustöihin räätälöity MAN TGA 41.480 8×8, joka on varustukseltaan yksi monipuolisimmista liikenteessä olevista raskaan kaluston hinausajoneuvoista. Kaikissa kalustohankinnoissa pidämme etusijalla ennen kaikkea turvallisuutta ja ratkaisujen käytännöllisyyttä. Haluamme varmistaa, että meillä on käytössämme mahdollisimman luotettavat ja laadukkaat työkalut.

Oulun ja lähikuntien alueella käytössä on raskashinausauton lisäksi myös raskaslavahinausauto, joka soveltuu erittäin hyvin raskaiden työkoneiden siirtoon. Rovaniemellä ja Lapin alueella käytössämme on raskashinausauto. Rovaniemellä ja Lapissa raskaan kaluston hinauksissa sinua palvelee Eemeli Hartikainen miehistöineen. 

äytössämme on myös varta vasten raskaisiin hinaustöihin räätälöity MAN TGA 41.480 8×8, joka on varustukseltaan yksi monipuolisimmista liikenteessä olevista raskaan kaluston hinausajoneuvoista.
Raskaan kaluston hinaus

Erikoisosaamisalueena raskaan kaluston onnettomuudet ja niiden raivaustyöt

Autamme liikenteessä pulaan joutuneita kookkaita ajoneuvoja kaikissa ongelmatilanteissa, jotka voivat vaihdella teknisistä vioista mittaviin liikennevahinkoihin. Raskaan kaluston onnettomuudet ja niitä seuraavat raivaustyöt ovatkin erikoisosaamistamme.

Jos esimerkiksi elintarvikeliikkeen raskas tavarankuljetusauto ajaa täydessä lastissa kesähelteellä ojaan, vaaditaan nopeaa toimintaa yhtä lailla muun liikenteen turvallisuuden takaamiseksi kuin myös kuorman pelastamiseksi:

Nostotyön suunnittelu ja toteutus

Ison perävaunullisen rekan nostaminen ojasta ei ole mikään pikkujuttu, vaan vaatii tarkkaa suunnittelua ja tehokasta kalustoa. Monipuolinen hinaus- ja nostokalustomme sekä kokeneet ammattikuljettajat takaavat avun saamisen vahinkopaikalla.

Liikennejärjestelyt ja liikenteenohjaus

Liikenteen häiriötilanteissa yksi tärkeimpiä tehtävä on varoittaa muita tielläliikkujia ja välttää lisävahinkojen syntyminen. Ajoneuvojen noston ja hinauksen lisäksi teemme tarvittavat liikennejärjestelyt ja ohjaamme liikennettä lisävaarojen ja haittojen ehkäisemiseksi.

Ojastavedot ja nostot

Kun saamme tiedon ongelmatilanteesta, hoidamme paikalle nopeasti nostoon ja hinaamiseen soveltuvan kaluston ajoneuvon koosta riippuen.

Kuorman purku

Huolehdimme  kuorman purkamisen ja muut tarvittavat toimenpiteet kuorman pelastamiseksi.

Kuljetus korjaamolle ja konesiirrot

Saavuttuamme paikalle kuorma-autot ja muut raskaat ajoneuvot pääsevät turvallisesti kotiin tai korjaamolle, jossa kaluston saapumista osataan jo odottaa.

Loppusiivous

Hoidamme tarvittaessa vahinkopaikan suojaamisen, raivaustyöt ja loppusiivouksen sekä tilapäisen liikenteen ohjauksen.   

Kutsu kokeneet ammattilaiset apuun

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä nykyaikaiset ja hyvin huolletut raskaan kaluston hinausautot ovat tavoitettavissa aina – yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kaikissa olosuhteissa kelistä ja ajankohdasta riippumatta.

Monipuoliset ja tehokkaat raskaan kaluston hinauspalvelumme ovat saatavilla 24 h seuraavilla paikkakunnilla ja alueilla: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio, Rovaniemi ja Lappi.

Osana valtakunnallista Al Truck Service 24h -verkostoa

Tiesitkö, että olemme osa suurta valtakunnallista Autoliiton raskaan kaluston hinaus- ja tiepalvelu Al Truck Service 24h -verkostoa? Autoliiton raskaan kaluston hinausverkosto kattaa koko maan, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Soita päivystysnumeroomme
Palvelemme 24h