Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista, jota meille on kertynyt runsaasti matkan varrella: kun esimerkiksi yli 40 tonnia painava täysperävaunullinen rekka makaa ojassa, tarvitaan ripeitä toimia muun liikenteen varoittamiseksi ja varmoja otteita noston ja hinauksen suorittamiseen turvallisesti.

Raskaan kaluston hinaus- ja nostotyöt kuuluvat Hinaus-Hartikaisen monipuoliseen palveluvalikoimaan kaikkialla Pohjois-Pohjanmaalla, Kemi-Tornion alueella, Rovaniemellä ja Lapissa.

Raskaan kaluston hinauspalvelumme kuljettaa perille luotettavasti ja lujalla ammattitaidolla kaikenkokoiset ajoneuvot:

  • Kevyet kuorma-autot
  • Puoliperävaunuyhdistelmät
  • Täysperävaunuyhdistelmät
  • Linja-autot
  • Työkoneet

Kuljettajamme ovat ajamisen ammattilaisia, ja hoidamme oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot aina kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin.

raskaan kaluston hinaus 24h 

Hinaus- ja nostoautomme soveltuvat kaikenlaisten raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden vaativiin siirtotehtäviin. Kaikissa kalustohankinnoissa pidämme etusijalla ennen kaikkea turvallisuutta ja ratkaisujen käytännöllisyyttä. Haluamme varmistaa, että meillä on käytössämme mahdollisimman luotettavat ja laadukkaat työkalut.

Oulun ja lähikuntien alueella käytössä on raskashinausauton lisäksi myös raskaslavahinausauto, joka soveltuu erittäin hyvin raskaiden työkoneiden siirtoon. Rovaniemellä ja Lapin alueella käytössämme on raskashinausauto. Rovaniemellä ja Lapissa raskaan kaluston hinauksissa sinua palvelee Eemeli Hartikainen miehistöineen. 

Erikoisosaamisalueena raskaan kaluston onnettomuudet ja niiden raivaustyöt

Autamme liikenteessä pulaan joutuneita kookkaita ajoneuvoja kaikissa ongelmatilanteissa, jotka voivat vaihdella teknisistä vioista mittaviin liikennevahinkoihin. Raskaan kaluston onnettomuudet ja niitä seuraavat raivaustyöt ovatkin erikoisosaamistamme.

Jos esimerkiksi elintarvikeliikkeen raskas tavarankuljetusauto ajaa täydessä lastissa kesähelteellä ojaan, vaaditaan nopeaa toimintaa yhtä lailla muun liikenteen turvallisuuden takaamiseksi kuin myös kuorman pelastamiseksi:

Nostotyön suunnittelu ja toteutus

Ison perävaunullisen rekan nostaminen ojasta ei ole mikään pikkujuttu, vaan vaatii tarkkaa suunnittelua ja tehokasta kalustoa. Monipuolinen hinaus- ja nostokalustomme sekä kokeneet ammattikuljettajat takaavat avun saamisen vahinkopaikalla.

Liikennejärjestelyt ja liikenteenohjaus

Liikenteen häiriötilanteissa yksi tärkeimpiä tehtävä on varoittaa muita tielläliikkujia ja välttää lisävahinkojen syntyminen. Ajoneuvojen noston ja hinauksen lisäksi teemme tarvittavat liikennejärjestelyt ja ohjaamme liikennettä lisävaarojen ja haittojen ehkäisemiseksi.

Ojastavedot ja nostot

Kun saamme tiedon ongelmatilanteesta, hoidamme paikalle nopeasti nostoon ja hinaamiseen soveltuvan kaluston ajoneuvon koosta riippuen.

Kuorman purku

Huolehdimme  kuorman purkamisen ja muut tarvittavat toimenpiteet kuorman pelastamiseksi.

Kuljetus korjaamolle ja konesiirrot

Saavuttuamme paikalle kuorma-autot ja muut raskaat ajoneuvot pääsevät turvallisesti kotiin tai korjaamolle, jossa kaluston saapumista osataan jo odottaa.

Loppusiivous

Hoidamme tarvittaessa vahinkopaikan suojaamisen, raivaustyöt ja loppusiivouksen sekä tilapäisen liikenteen ohjauksen.   

Kutsu kokeneet ammattilaiset apuun

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä nykyaikaiset ja hyvin huolletut raskaan kaluston hinausautot ovat tavoitettavissa aina – yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kaikissa olosuhteissa kelistä ja ajankohdasta riippumatta.

Monipuoliset ja tehokkaat raskaan kaluston hinauspalvelumme ovat saatavilla 24 h seuraavilla paikkakunnilla ja alueilla: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio, Rovaniemi ja Lappi.

Osana valtakunnallista Al Truck Service 24h -verkostoa

Tiesitkö, että olemme osa suurta valtakunnallista Autoliiton raskaan kaluston hinaus- ja tiepalvelu Al Truck Service 24h -verkostoa? Autoliiton raskaan kaluston hinausverkosto kattaa koko maan, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Soita päivystysnumeroomme
Palvelemme 24h

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto