Tiepalvelun ammattilaisina tärkein tehtävämme on huolehtia, että kaikki tielläliikkujat saavat nopeasti apua ja pääsevät jatkamaan matkaa mahdollisimman sujuvasti. Kun ajoneuvosi kaipaa yllättävissä tilanteissa hätäapua, voit turvautua meihin kellonajasta riippumatta. Usein ajoneuvon korjaus onnistuu jo tapahtumapaikalla, ja matka voi jatkua omin avuin.

Matkustaminen omalla autolla voi joko hankaloitua tai keskeytyä monesta eri syystä. Jos olet liikenteessä vaikkapa keskellä yötä, ja autossa ilmenee jokin tekninen vika, avoinna olevaa huoltoasemaa ei välttämättä ole lähettyvillä.

Tiepalvelumme auttaa pienissä ja suurissa ongelma­tilanteissa

Hinaus-Hartikaisen osaavat tiepalvelumekaanikot saavat viallisen ajoneuvon kuntoon usein jo tapahtumapaikalla. Kalvotamme esimerkiksi rikkoutuneet sivulasit kirkkaalla muovilla, jolloin matkan jatkaminen on mahdollista. Lukkospesialistimme tulee paikalle avaamaan lukkiutuneet ovet, jos avaimet katoavat tai auton ovet menevät lukkoon avainten ollessa sisällä. Rengasrikon sattuessa voimme paikata renkaan paikan päällä tai vaihtaa tilalle uuden. Jos taas ongelma johtuu viallisesta tai loppuun kuluneesta akusta, ensiavuksi voi riittää apukäynnistys tai akun vaihtaminen uuteen. Ja jos polttoaine loppuu kesken kaiken, tuomme sitäkin mukanamme.

Joskus niinkin pieni asia kuin palanut ajovalo voi aiheuttaa suurta harmia ja vaaraa liikenneturvallisuudelle. Meillä on mukanamme valikoima yleisimpiä varaosia ja monipuoliset työkalut, joilla muun muassa palaneet polttimot saadaan vaihdettua. Autoon voi tulla ulkoisia vaurioita myös pienen haaverin seurauksena. Esimerkiksi puskuri voi irrota tai sivulasi rikkoutua, mikä haittaa ajamista tai estää sen kokonaan. Ne ovat silti korjattavissa paikan päällä.

Kun tarvitset tiepalveluapua, toimi näin:

1. Soita Hinaus-Hartikaisen päivystysnumeroon 0400 383 633. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Usein yksi puhelinsoitto meille riittää ja voit saada avun jo puhelun aikana.

2. Kerro ajoneuvosi sijainti ja rekisteritunnus.

3. Kuvaile asiakaspalvelijalle autossasi ilmennyttä ongelmaa. Arvioimme, onko ajoneuvosi korjattavissa paikan päällä vai tarvitaanko hinausta. Lähetämme paikalle joko tiepalveluauton tai hinausauton tarpeen mukaan.

4. Sovi tarvittavista toimenpiteistä asiakaspalvelijan kanssa ja odota rauhallisesti. Tulemme paikalle viivyttelemättä.

Tiepalvelun toimialue

Tiepalvelumme ovat saatavilla kattavasti kaikkialla Pohjois-Suomen ja Lapin alueilla. Hinaus-Hartikaisen toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä. Kun tarvitset apua, älä epäröi soittaa meille – päivystysnumeroistamme tavoitat meidät mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Korvaako vakuutus tiepalvelun käytön?

Kaskovakuutukset korvaavat usein tiepalvelun käytön bonuksia menettämättä ja ilman omavastuuta. Moniin kaskovakuutuksiin kuuluukin autoapu (joita voidaan kutsua myös nimellä autopalveluvakuutus, tiepalveluvakuutus tai hinausvakuutus), joka korvaa matkanjatkamispalveluiden käytöstä aiheutuneet kulut.

Kysy meiltä lisää vakuutuksista ja tiepalveluiden korvattavuudesta. Voimme tarvittaessa opastaa sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto