Hartikainen Yhtiöt Oy:n hinausautot ovat olleet liikenteessä autoilijoiden apuna jo vuodesta 1984 alkaen.

Hartikainen Yhtiöt Oy, joka tunnetaan paremmin nimellä Hinaus-Hartikainen, on täyden palvelun talo. Tarjoamme kaikille tienkäyttäjille apua liikenteessä ja monipuolisia hinaus-, tie- ja liikenteen­ohjaus­palveluita vuosikymmenten kokemuksella.

Hinaus-Hartikainen on oululainen perheyritys, jonka toiminta alkoi jo 1980-luvulla yhdellä hinausautolla. Ensimmäinen toimipiste perustettiin Ouluun vuonna 1984.

Sittemmin yrityksemme toiminta on laajentunut huomattavasti ja nykyisin voimme tarjota apuamme koko Pohjois-Suomen tieverkoston kattavalla alueella: Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Meri-Lapissa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Lapissa. Tehokas hinaus- ja nostokalustomme soveltuu kaikenlaisiin tiepalvelutehtäviin, olipa kyseessä kevyet ajoneuvot tai raskas kalusto.

Tieliikennetyössä
kokemus on valttia

Vuosien varrella satojen työtehtävien myötä hankittu kokemus on tehnyt meistä kuljetus- ja tieliikennetyön ammattilaisia, joille etusijalla on aina taata kaikkien tielläliikkujien turvallisuus.

Pitkän kokemuksen ansiosta tunnemme oman toimialamme lisäksi myös toisemme läpikotaisin, mikä on yksi perheyrityksen monista hyvistä puolista. Siitä on merkittävää hyötyä nopeita ratkaisuja ja päätöksiä edellyttävällä alallamme. Kommunikoinnin on toimittava saumattomasti kaikissa tilanteissa: tiedämme usein puolesta sanasta, mitä toinen tarkoittaa. Kaikki tämä yhdistettynä vankkaan osaamiseemme antaa meille parhaat mahdolliset eväät tarjota asiakkaillemme Pohjois-Suomen luotettavinta ja laadukkainta tiepalvelua kaikilla teillä.

Hinaus- ja tiepalvelut

Perheyrityksen pyörät
pyörivät ympäri vuorokauden

Perheyrityksenä olemme toimineet yhdessä ja palvelleet tieliikenteessä kulkevia jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hartikainen Yhtiöt Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Kaisu Hartikainen hoitaa Minna-tyttären kanssa toimistotyöt, hallinnon ja päivystystehtävät. Hinaus-, tiepalvelu- ja liikenteenohjauspuolen asioista vastaavat pojat Antti, Andreas ja Eemeli sekä Minnan aviomies Petri Tikkala. Perheenjäsenten lisäksi Hinaus-Hartikainen työllistää useita muita alan ammattilaisia toimialueillaan Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.

Hinaus-Hartikaisella jokainen on tiiviisti mukana kaikessa toiminnassa: pystymme tarvittaessa sujuvasti jatkamaan siitä, mihin toinen jää. Siten varmistamme sen, että pyörät pysyvät liikkeessä pysähtymättä, vuorokaudenajasta riippumatta. Näin olemme aina toimintavalmiudessa kun kutsu käy, emmekä koskaan jätä asiakkaitamme pulaan.

Kullakin meistä on myös omat erikoisosaamisalueemme, joista olemme päävastuussa.

Kaisu Hartikainen

Kaisu Hartikainen

 • Omistaja, toimitusjohtaja
 • Laskutus, toimistotyöt, päivystys
Andreas Hartikainen

Andreas Hartikainen

 • Liiken­teenohjaus ja liikenne­järjestelyt
 • Tie­palvelu­tehtävät
 • Markkinointi, mainokset
Antti Hartikainen

Antti Hartikainen

 • Auton ovien avaukset
 • Lukkospesialisti
 • Hinaukset, tiepalvelutehtävät
Eemeli Hartikainen

Eemeli Hartikainen

 • Rovaniemen toimipisteen vastaava
 • Kevyen ja raskaan kaluston hinaukset
 • Tiepalvelut
Minna Hartikainen

Minna Hartikainen

 • Hallinto- ja toimistotyöt
 • Päivystys
 • Liikenteenohjaus
Petri Tikkala

Petri Tikkala

 • Liikenteen­ohjaus­suunnitel­mien kehitys ja toteutus
 • Liikenne­järjestelyt

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto