Hinaus- ja tiepalvelut 24 h – kaikilla Oulun ja Pohjois-Suomen teillä

Hinaus- ja tiepalvelut 24h – kaikilla Oulun ja Pohjois-Suomen teillä

Kun matkantekosi katkeaa esimerkiksi akun tyhjentymisen, sähkövian, rengasrikon, kolarin, moottorihäiriön tai väärän polttoaineen tankkaamisen takia, voit soittaa meidät apuun – mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tehtävämme on turvata kaikkien automatkailijoiden turvallisuus ja varoittaa ennakkoon liikenteen häiriötekijöistä. Tavoitat meidät mihin kellonaikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä, olipa kyseessä juhannus tai jouluaatto.

Hinnasto

Ota asiakaspalveluumme yhteyttä ja kerro, millaista tiepalveluapua kaipaat, ja saat meiltä yksityiskohtaisen tarjouksen. Autoliiton perusjäsenille tarjoamme 10 %:n alennuksen ja Plus-jäsenille 15 %:n alennuksen palveluiden normaalihinnoista. Autoliiton Plus-jäsenet saavat kattavat edut käyttöönsä soittamalla jäsenkortissa ilmoitettuun numeroon.

Maksutavat

Käyttäessäsi mitä tahansa Hinaus-Hartikaisen tarjoamia hinaus- tai tiepalveluita, voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai laskulla. Myös osamaksulla maksaminen on mahdollista. Jos vakuutusturvasi on kunnossa, voimme lähettää laskun myös suoraan vakuutusyhtiöllesi.

 

Autoliitto

Korvaako vakuutus tiepalvelun käytön?

Tiesitkö, että suurin osa kaskovakuutuksista korvaa ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun käytön ilman omavastuuta ja bonuksia menettämättä? Moniin kaskovakuutuksiin kuuluu niin sanottu autoapu (josta käytetään myös nimeä autopalveluvakuutus, tiepalveluvakuutus tai hinausvakuutus), joka korvaa matkanjatkamispalveluiden käytöstä aiheutuneet kulut.

Vakuutus voi korvata hinauksen lähimmälle korjaamolle ilman omavastuuta tai bonuksien menettämistä silloin, kun kyseessä on esimerkiksi tekninen vika, tieltä suistuminen tai kolari. Usein korvauksia voi saada myös paikan päällä tehtävistä korjaustöistä.

Lisätietoja vakuutuksista saat ottamalla meihin yhteyttä. Me selvitämme yksityiskohdat puolestasi sekä opastamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Yksi puhelu riittää – meille voit soittaa aina