Hinaus- ja tiepalvelut 24 h – kaikilla Oulun ja Pohjois-Suomen teillä

Hinaus- ja tiepalvelut 24h – kaikilla Oulun ja Pohjois-Suomen teillä

Kun matkantekosi katkeaa esimerkiksi akun tyhjentymisen, sähkövian, rengasrikon, kolarin, moottorihäiriön tai väärän polttoaineen tankkaamisen takia, voit soittaa meidät apuun – mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tehtävämme on turvata kaikkien automatkailijoiden turvallisuus ja varoittaa ennakkoon liikenteen häiriötekijöistä. Tavoitat meidät mihin kellonaikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä, olipa kyseessä juhannus tai jouluaatto.

Hinnasto

Ota asiakaspalveluumme yhteyttä ja kerro, millaista tiepalveluapua kaipaat, ja saat meiltä yksityiskohtaisen tarjouksen. Autoliiton perusjäsenille tarjoamme 10 %:n alennuksen ja Plus-jäsenille 15 %:n alennuksen palveluiden normaalihinnoista. Autoliiton Plus-jäsenet saavat kattavat edut käyttöönsä soittamalla jäsenkortissa ilmoitettuun numeroon.

Maksutavat

Käyttäessäsi mitä tahansa Hinaus-Hartikaisen tarjoamia hinaus- tai tiepalveluita, voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai laskulla. Myös osamaksulla maksaminen on mahdollista. Jos vakuutusturvasi on kunnossa, voimme lähettää laskun myös suoraan vakuutusyhtiöllesi.

 

Autoliitto

Korvaako vakuutus tiepalvelun käytön?

Tiesitkö, että suurin osa kaskovakuutuksista korvaa ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun käytön ilman omavastuuta ja bonuksia menettämättä? Moniin kaskovakuutuksiin kuuluu niin sanottu autoapu (josta käytetään myös nimeä autopalveluvakuutus, tiepalveluvakuutus tai hinausvakuutus), joka korvaa matkanjatkamispalveluiden käytöstä aiheutuneet kulut.

Vakuutus voi korvata hinauksen lähimmälle korjaamolle ilman omavastuuta tai bonuksien menettämistä silloin, kun kyseessä on esimerkiksi tekninen vika, tieltä suistuminen tai kolari. Usein korvauksia voi saada myös paikan päällä tehtävistä korjaustöistä.

Lisätietoja vakuutuksista saat ottamalla meihin yhteyttä. Me selvitämme yksityiskohdat puolestasi sekä opastamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Yksi puhelu riittää – meille voit soittaa aina

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto