Hinaus-Hartikainen perustettiin vuonna 1984, jolloin toiminta lähti käyntiin alun perin yhden hinausauton voimin Oulussa. Toimialue laajentui pikkuhiljaa Oulusta ja sitä ympäröivistä lähikunnista yhä kauemmas pohjoiseen. Tiepalvelutehtävien lisääntyessä monipuolistimme sekä palvelutarjontaamme että kalustovalikoimaa.

Nykyisin hinauspalveluyrityksemme vastuualue yltää aina pohjoisimpaan Lappiin asti, ja tiepalvelumme tavoittaa kaikki tielläliikkujat koko Pohjois-Suomen alueella: Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Meri-Lapissa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Lapissa.

Yhtiön pääasemapaikka on edelleen Oulussa, jonka lisäksi toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Kemi, Tornio ja Rovaniemi.

Tehokasta ja turvallista hinauspalvelua
kelistä ja ajankohdasta riippumatta

Pohjoisen haastavissa olosuhteissa hinauskalustolta vaaditaan jämeryyttä ja mukautuvuutta kaikkien ajoneuvoluokkien hinaustarpeisiin. Nykyaikainen kalustomme onkin hinausalan ehdotonta parhaimmistoa: lavahinausautojen, maastureiden ja pakettiautojen lisäksi käytössämme Oulun seudulla on myös yksi Suomen suurimmista hinausautoista, MAN TGA 41.480 8×8, joka on suunniteltu nimenomaan raskaita ja haastavia hinaus- ja nostotöitä silmällä pitäen.

Hinausautomme ja kokeneet ammattikuljettajamme ovat jatkuvasti liikkeellä ja tavoitettavissa kaikkialla toimialueellamme.

Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset

Soita meidät apuun

0400 383 633
(Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio)

050 55 44 100
(Rovaniemi ja Lappi)

 

Päivystys 24 h