Hinaus-Hartikainen perustettiin vuonna 1984, jolloin toiminta lähti käyntiin alun perin yhden hinausauton voimin Oulussa. Toimialue laajentui pikkuhiljaa Oulusta ja sitä ympäröivistä lähikunnista yhä kauemmas pohjoiseen. Tiepalvelutehtävien lisääntyessä monipuolistimme sekä palvelutarjontaamme että kalustovalikoimaa.

Nykyisin hinauspalveluyrityksemme vastuualue yltää aina pohjoisimpaan Lappiin asti, ja tiepalvelumme tavoittaa kaikki tielläliikkujat koko Pohjois-Suomen alueella: Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Meri-Lapissa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Lapissa.

Yhtiön pääasemapaikka on edelleen Oulussa, jonka lisäksi toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Kemi, Tornio ja Rovaniemi.

Tehokasta ja turvallista hinauspalvelua
kelistä ja ajankohdasta riippumatta

Pohjoisen haastavissa olosuhteissa hinauskalustolta vaaditaan jämeryyttä ja mukautuvuutta kaikkien ajoneuvoluokkien hinaustarpeisiin. Nykyaikainen kalustomme onkin hinausalan ehdotonta parhaimmistoa: lavahinausautojen, maastureiden ja pakettiautojen lisäksi käytössämme Oulun seudulla on myös yksi Suomen suurimmista hinausautoista, MAN TGA 41.480 8×8, joka on suunniteltu nimenomaan raskaita ja haastavia hinaus- ja nostotöitä silmällä pitäen.

Hinausautomme ja kokeneet ammattikuljettajamme ovat jatkuvasti liikkeellä ja tavoitettavissa kaikkialla toimialueellamme.

Henkilöautojen ja kevyen kaluston hinaukset

Soita meidät apuun

0400 383 633
(Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio)

050 55 44 100
(Rovaniemi ja Lappi)

 

Päivystys 24 h

Hartikainen Yhtiöt Oy
Ratamotie 12
90580 OULU

0400 383 633 Oulu, Kemi, Keminmaa, Tornio
050 55 44 100 Rovaniemi ja Lappi

Veijo Raittinen
Veijo Raittinen
07:30 04 Oct 21
Palvelu oli tosi hyvää. Rengasta paikattii ensin, mutta liian suuren vaurion johdosta, piti vaihtaa vararengas. Kiitos... työntekijälle.👍read more
Helena Kukkola
Helena Kukkola
11:36 11 Aug 21
Rengas puhkesi ja ja paikkaaja pelasti paikanpäällä pulasta😁👍
jari t
jari t
08:16 28 Jul 21
Parasta palvelua oli kyse sitten auton hinauksesta tai avainpalveluista. Ystävällinen, ammattimainen ja laadukas. 5/5.
Juha Karinen
Juha Karinen
12:29 16 Jun 21
Erinomainen palvelu kesälauantaina; matka jatkui, kun saatiin kivi pois etupyörän jarruista.
t .kurvi
t .kurvi
13:52 01 Jun 21
Avainpalvelu auttoi ja nyt minulla on kaksi toimivaa avainta. Korjaus onnistui pienellä hinnalla kun merkkikorjaamon... vaihtoehto olisi ollut tilata uudet avaimet törkeään hintaan. Kaiken lisäksi palvelu oli todella ystävällistä!read more
Seppo Kaakinen
Seppo Kaakinen
09:09 18 May 21
Auto tuli 120 km päähän nopeasti. Kalusto oli uutta, hinausautossa päästiin myös takaisin ( 2 henk. ). Auton ottaminen... hinausauton kyytiin sujui täysin kuljettajan hoitamana, asiakas pääsi odottamaan hinausauton kyytiin, tämä hyvä erityisesti huonolla säällä. Matkan aikana käytettiin kaikki suojamaskeja Koronariskin takia, sekin sujui siis esimerkillisesti.read more
Next Reviews

Lisää arvosteluja

Autoliitto