Hinaus- ja tiepalveluapua Kemin seudulla saat soittamalla Hinaus-Hartikaisen ympärivuorokautiseen päivystysnumeroon. Toimipisteemme Kemissä palvelee kattavasti Kemi-Tornion tieverkoston autoilijoita kaikissa ongelmatilanteissa. Jos moottorivika, peltikolari tai simahtanut akku jättää autosi tien sivuun, me emme jätä sinua pulaan.

Ajoitko ojaan? Oliko tiellä mustaa jäätä, menikö mutka pitkäksi vai väistitkö tien yli kipittävää eläintä?

Pohjoisen teillä ja epävakaisissa sääolosuhteissa vallitsee usein haastavat ajokelit. Autojen hyytymisiä tien varteen sattuu tuon tuosta etenkin kovien pakkasten aikaan, samoin tieltä suistumiset ja ojaanajot esimerkiksi eläintä väistettäessä ovat yleisiä. Ja mitä kookkaampi ajoneuvo on kyseessä, sitä hankalampaa sen nostaminen ojasta on – ainakin omin voimin.

Mikä tahansa odottamaton tilanne sinut liikenteessä yllättääkin, voit aina turvautua Hinaus-Hartikaisen apuun. Jos autosi on suistunut tieltä, meiltä löytyy tarvittava hinaus- ja nostokalusto niin pienten kuin kookkaiden ajoneuvojen nostamiseen ojasta. Jos matka on keskeytynyt esimerkiksi kolarin tai moottorivian takia, tutkimme vian vahinkopaikalla ja tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi lähimpään korjaamoon – ja pääset samassa kyydissä myös hinauspaikalta pois.

Voit soittaa meille mihin vuorokauden aikaan tahansa: me olemme aina valmiudessa lähtemään tiekomennukselle varmistamaan, että matkasi jatkuu mahdollisimman pian joko kotiin tai alkuperäiseen määränpäähäsi.

Hinaus- ja tiepalvelut 24 h – kaikilla Oulun ja Pohjois-Suomen teillä

Hinaus- ja tiepalveluapua Kemin alueella saat Hinaus-Hartikaisen Kemin toimipisteestä.

Näin autamme sinua:

  • Tiepalvelumekaanikkojemme avulla ajoneuvon korjaus onnistuu usein jo tapahtumapaikalla.
  • Nostamme tieltä suistuneet autot ojasta ja hankalistakin paikoista näppärän ja yhtä lailla järeän kalustollamme.
  • Tarpeen vaatiessa hoidamme kevyen ja raskaan kaluston hinaukset lähimmälle korjaamolle tai huoltamolle turvallisesti ja ammattitaidolla. Monipuolisiin hinaustarpeisiin soveltuvat hinurimme kuljettavat niin hybridit, sähköautot ja nelivedot kuin manuaali- ja automaattivaihteiset ajoneuvot.
  • Jos polttoaine pääsee loppumaan, tuomme sitä paikalle. Paikkaamme myös rikkoutuneen renkaan tai vaihdamme tilalle vararenkaan.
  • Akkupalvelu avustaa sinua silloin, kun auton vanha akku ei jostain syystä toimi luotettavasti. Uuden akun toimitus ja vaihtotyö hoituu nopeasti kauttamme.
  • Järjestämme tarvittaessa sijaisauton haluamaasi kohteeseen.
  • Jos avaimet joutuvat hukkaan tai auton keskuslukitus temppuilee esimerkiksi sähkövian takia, avaamme lukitut ovet turvallisesti ilman lisävaurioita.

Kemin toimipisteen toimialue

Tarvitsetko hinausta, käynnistysapua tai tiepalveluja Kemi-Tornion seudulla tai muualla Meri-Lapin alueella? Kemin toimipiste palvelee tielläliikkujia kattavasti kaikilla alueen paikkakunnilla ja niiden lähiympäristössä:

Kemi – Keminmaa – Simo (Simonkylä) – Tervola – Tornio

Soita Kemin toimipisteen 24 h -päivystys­numeroomme