HINAUS-HARTIKAINEN

Hartikainen Yhtiöt toimii ympäri vuoden - aina ripeästi ja luotettavasti

Hinaus Hartikainen on perheyritys Pohjois-Suomesta. Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1984, josta lähtien olemme toimineet hinausalan tiennäyttäjinä. Olemme ensimmäinen päätoiminen hinausliike Oulun läänissä, ja palvelleet alueen asukkaita aivan alusta alkaen ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kokemusta on kertynyt alalta jo yli 30 vuotta. Pystymme toimimaan tehokkaasti ja nopeasti kaikissa hinaukseen liittyvissä asioissa. Alusta asti toimintamme on keskittynyt ammattimaisten palveluiden tuottamiseen ja hinausautojen kehittämiseen. Käytössämme on tänä päivänä nykyaikaisin laittein varustettu kalusto, joka on aina valmiina lähtemään vaativienkin tehtävien pariin.


Raskaan liikenteen vahinkotapaukset ovat erikoisosaamistamme

Ammattitaitomme korostuu etenkin raskaan liikenteen onnettomuuksien raivaustöissä. Yksi tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia tekijöitä onkin ollut raskaankaluston hinaustoiminnan kehittäminen mahdollisimman turvalliseksi ja kustannustehokkaaksi.

Hinaus Hartikaisella työskentelee kokeneita ja laatukoulutettuja hinausalan ammattilaisia (ADR- sekä Tieturva 1 & 2 -pätevyydet), jotka ovat apunasi haastavienkin tilanteiden edessä. Tavoitteemme on tarjota täyden palvelun hinaustyöt niin pienessä kuin suurissa tehtävissä.

Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon »