Tarinoita tien päältä

Tarinoita tien päältä

Matti lähti Keski-Suomesta kalastusreissulle kohti Tenojokea. Maisemat vaihtuivat ja matka kohti Lappia sujui rattoisasti. Utsjoen huoltoaseman pihalla auto alkoi kuitenkin temppuilemaan, eikä enää suostunut käynnistymään.

Useasta käynnistysyrityksestä huolimatta, auto ei edelleenkään käynnistynyt. Harmistuneena Matti tuumasi, että nyt ajoneuvossa on oltava käynnistysapua suurempi vika. Hetken kuluttua Rovaniemen toimipisteen puhelin soi ja Matti kertoi meille autoon ilmenneestä ongelmasta.

Perheyritys Hinaus-Hartikainen® palvelee sinua 24/7.

Hän oli erittäin harmissaan ajoneuvon rikkoutumisesta ja kalastusreissun päättymisestä jo alkumetreillä. Puhelinkeskustelun ja tilannearvion jälkeen, Matin mieliala kummasti parani. Päivystäjämme kertoi, että hänen ajoneuvon vakuutuksiin kuuluu hinauspalvelun lisäksi myös sijaisauto rikkoutuneen ajoneuvon tilalle.

Hinaus- ja tiepalveluammattilainen Tero otti sijaisauton hinausauton kyytiin ja lähti ajelemaan kohti Utsjokea. Odotellessa hinauspalvelua ja sijaisautoa, Matti jatkoi matkasuunnitelmien mukaan ja siirtyi Tenojoelle kalastamaan.

Tiesitkö, että Autoliiton plus-jäsenyys korvaa myös sijaisauton. Liity jäseneksi tästä.