PIKKUJÄTTILÄINEN - NELIVETOMAASTURI-HINAUSAUTO TOYOTA LANDCRUISER VOL. 2

PIKKUJÄTTILÄINEN - NELIVETOMAASTURI-HINAUSAUTO TOYOTA LANDCRUISER VOL. 2

Miltei vuoden takaisen korjausrakentamisen jälkeen, pikkujättiläinen on toiminut moitteettomasti ja löytänyt paikkansa Hinaus-Hartikaisen Rovaniemen toimipisteestä. Nelivetomaasturi -hinausautolla on autettu asiakkaita Rovaniemen kaupungin parkkihalleissa, kuin myös Lapin haastavissa maasto-olosuhteissa.

Hinaus-Hartikaisen ”pikkujättiläinen” Lapin maastossa.

 

Talvella lunta riittää Rovaniemellä ja Lapissa. Lumen luoma valkea maa usein aiheuttaakin ongelmatilanteita Lapissa matkaileville ulkomaalaisille autoilijoille. Hiihtolatu tai moottorikelkkareitti saattaa hyvin helposti näyttää talvisessa maastossa autotieltä.

Näille lumen peittämille hiihto- ja kelkkareiteille ei ole mahdollisuutta mennä auttamaan asiakkaita kovin suuren kokoluokan hinausautoilla. Näissä tilanteissa suureksi avuksi on osoittautunut nelivetomaasturimme Toyota Landcruiser.

Voimaa maasturihinausautosta löytyy pieneen kokoonsa nähden valtavasti. Ajoneuvo on varustettu kauko-ohjattavalla 5t vinssillä ja tukijaloilla. Henkilö- ja pakettiautojen ojastavedot ja kuljetukset hankalista paikoista onnistuvat huomattavasti helpommin pienemmällä hinauskalustolla.

 

Raskaan kaluston hinaukset vaativat yleensä Raskaan kaluston hinausauton paikalle. Kuitenkin toisinaan myös pikkujättiläinen Toyota Landcruiser on ollut avustamassa kuorma-autoja hankalissa ja ahtaissa paikoissa.

Lue tästä lisää Rovaniemen toimipisteen palveluista.

Perheyritys Hinaus-Hartikainen® Rovaniemi

Raskaan kaluston avustus by Hinaus-Hartikainen®